Home » Nieuws » Archief

Archief - Zomerseizoen 2014

1 April begint officieel het zomerseizoen weer. Vanaf dan starten ook de zomerlessen en de strijd om afvaardiging naar de Kampioenschappen weer.
Meer informatie over de zomerlessen volgt zsm.

Op 20 April zal de eerste selectiewedstrijd voor de pony's plaatsvinden. De springruiters en amazones bijten dit seizoen het spits af in Baarle-Nassau. De overige selecties vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • 27 April - Kaatsheuvel - Dressuur en Springen
  • 3 Mei - Princenhage - Springen
  • 17 Mei - Dongen - Dressuur
  • 29 Mei - Rijsbergen - Dressuur en Springen
  • 7/8 Juni - Zundert - Dressuur en Springen
  • 14/15 Juni - Kaatsheuvel - Dressuur

Wij wensen alle deelnemers, en met name de leden die zullen uitkomen namens ponyclub DWS, heel veel succes op deze wedstrijden. En wellicht kunnen we aan het einde van het seizoen een paar mooie prestaties toevoegen aan de Wall of Fame.

Eerste selectiewedstrijd 2014 Baarle-Nassau: Twee prijswinnaars

Het zomerseizoen is voor onze springamazones uitstekend begonnen. Op 20 April mochten zij in Baarle-Nassau het spits afbijten op de eerste outdoor selectiewedstrijd 2014. 

Lisanne Abma reed met haar nieuwe pony Greco-Bolero naar een 3e prijs in de klasse D-B. Nadat zij in het basisparcous de hoogste stijlpunten behaalde, kreeg ze in de barrage 72 stijlpunten wat genoeg was voor een 3e prijs.

Julot Verstraeten kwam met twee pony's aan de start. Na een foutloze oefenronde in de klasse D-B, kreeg ze met Captain Moonlight TG helaas een weigering in de klasse DE/L. Met Kylian van Orchid mocht deze amazone, na een foutloos basisparcours (DE/L), deelnemen aan de barrage, waar ze met een scherpe tijd van 35,73 sec knap 5e werd. 

Gefeliciteerd met deze prestatie dames!! 


Op 27 April staat de volgende selectiewedstrijd op het programma. Hier zal zowel in de dressuurring als in het springparcours gestreden worden om de prijzen. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes

Maak een Gratis Website met JouwWeb